This is my life..

This is my life..
Cause this is my life, my friend..

27.11.10

Måste få skryta..

Satt först o kände mig bekymrad över vägning måndag, för har gått lite si o så med träning denna vecka.. Men sen gjorde jag tio armhävningar.. TIO ARMHÄVNINGAR! Inser ni, att jag på fullaste allvar, nyss gjorde tio stycken armhävningar? Kan knappt fatta det, så ska göra några till snart, men ville skryta av mig lite.. Målet var att kunna lyfta mig själv, men ärligt, klarar man en armhävning klarar man två.. sen tar de stopp, haha! Men efter fem klarade jag sju nästan på en gång.. Och nyss gjorde jag alltså tio stycken.. Jag menar, jag väger fan 80 kg, så de e ju liksom inte direkt 5-kgs lyft vi pratar haha.. Så nu skiter ja fullständigt i hur mkt jag väger, jag är ju stark! :D:D:D Vart en superbra vecka överlag, både doktor o tandläkare gick kanon för lillkott, han är så duktig! Och sen var min vfu (som alltid) helt underbar.. Sista dagen i fredags, synd, men ska hälsa på :) Bor ju så nära så dom kommer tröttna haha!
utgång i torsdags, som var jätteskoj! L, C & E var med, och så sprang ja på både den ena o den andra jag kände, riktigt skoj, saknat det.. Saknat att träffa folk jag känner och har utbyte av, på samma gång liksom.. Det var bra musik, jag var glad (iaf uppfattade jag saken så haha!) och det var överlag en hyffsat lugn kväll.. Toppen! Måste plugga imorgon också, o så eja skitpepp på pulkaåkning, någon som vill med? Tror det blir tidigt, typ direkt efter frukost om herrn i huset e på humör.. Men fan, hinner nog med en sväng till på em isf..!
Mycket i huvudet nu, oroligheter.. sover som en trasig lyckstolpe.. Men vad gör det, när man kan lägga energi på o springa istället? Målet denna vecka är 1 mil.. Ja på band alltså, tänkte inte direkt ge mig ut med snowjoggers hahaha! (okej nu e ja verkligen trött, sitter o skrattar högt åt egna skämt..).. så måste nog sova om ja ska orka up imorgon, ska försöka mig på en aktiv dag som sagt.. Hoppas C&S kan ha plutt en sväng med, sugen på o gå te gymmet..

XOXO

1 kommentar: