This is my life..

This is my life..
Cause this is my life, my friend..

15.4.10

AAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!

Hur är hon funtad egentligen? Skriver om Eva Sternberg, som vill att kvinnan ska stå vid spisen, sköta barn & "inte leka män". Pappor är farliga för sina barn för allt dom duger till är praktiska saker, kan ej knyta an känslomässigt & kommer inte i tid se en fara för barnet.
Hon är ju inte riktigt klok. Om jag har barn, har jag inte rätt att jobba då? Eller att vilja göra mer än vara kvinna i mitt hem?
Att ha en bild där kvinnan ska vara hemmafru, och mannen jobba men knappt träffa sina barn (för oj, han är ju farlig för dom små liven) är skevt. Att inte vilja att kvinnan ska kunna ta sig samma friheter som sin man är skevt. & Att ens påstå något sådant som att "Hemmapappor är farliga för sina barn" är helt sinnessjukt..
Alla människor är ju unika sägs det, och det finns mammor som aldrig knyter an till sitt barn. Det finns mammor som knarkar istället för att ta hand om sitt barn. Det finns även mammor som slår sina barn istället för att ge dom en kärleksfull uppväxt.. Listan kan skrivas i det oändliga, men poängen är ändå densamma : Mammor kan också vara en fara för sina barn..
Att specifikt en pappa skulle vara det, på grund av en studie, är sjukt. I Dagens samhälle är det inte konstigt om pappa vill vara med på barnmorskebesök, ultraljud, förlossning & gärna ta hälften av föräldraledigheten, dom lär sig knyta an. Dom lär sig älska sina barn som en riktig förälder. Dom lär sig tänka som en förälder, och när mamma åker till jobb & pappa är hemma är det ingenting konstigt i det, han kan också laga mat & se att en liten bebis inte bör si eller inte bör så.
Att ens kunna gå ut i media & säga att mammor som jobbar sviker sig själva och sina barn.. Vad är det? Själv är jag ensamstående, och den dagen jag får ett jobb kommer jag vara stolt över att kunna säga att jag jobbar & försörjer mig & min son själv. Det finns förskola/dagmamma för att föräldrar ska kunna arbeta. Varför skulle jag vara en sämre mamma för att jag vill jobba? Ha kontakt med andra vuxna? Inte vill stå vid spisen & förvänta mig att en man ska ta hand om mig? Det hon säger är detsamma som att kvinnor endast duger till att föda barn, för gör vi något annat är vi dåliga...

Nej, nog för idag, jag har fan inte gjort ett skit vettigt idag egentligen, var på en föreläsning men den sög.. Och nu e Fabian i stallet med Sofia.. <3 Mitt gos!

XOXO

1 kommentar:

  1. sanslös käring. undras va hon råka ut för som liten :O

    SvaraRadera