This is my life..

This is my life..
Cause this is my life, my friend..

11.4.10

Söndag!

Solen lyser, jag var uppe en halvtimma före Fabian som vaknade halv åtta & vi har klarat av frukost, bad & mys i soffan. Båda har kläder och Fabian står startklar för att springa till lekparken! Jag har sagt vi ska vänta, solen värmer ju inget än, så tänkte gå runt nio, kanske halv tio.

Hoppas på att Emil ska ringa sen, kan man mötas i stadsparken.. Vi var på lek&bus igår, jag, Fabian, Emil, Klara, Mitha, Dewin & Lotta. Det var kanonskoj!Svettigt, varmt, flåsigt och riktigt jävla skoj! Ungarna var sams, alla hade roligt (förutom emil då som klaga men ja tror nog han njöt av hinderbanor innerst inne;P), vi fick låna bil.. Efter det blev det middag hos mamma&pappa, som var barnvakt åt Fabians kusiner, det var också skoj :)

Hållit på med Herbalife i två veckor nu.. Det går riktigt bra :) - 21 cm/4 mått totalt. -3,4 kg.

Och det går så enkelt! Helt sjukt, känns inte ens som att det är svårt! Men men, mer om det en annan dag.. Kanske vid nästa vägning om två veckor.. Haha kanske har de inte alls gått lika bra då =P

Fabian kollar barntv nu, myror i brallan, helt trist enligt mig men han tycker det är skoj :)

Haha vi har sjungit "manboy" tillsammans i badet idag, skrattade som en tok när Fabian skulle sjunga engelska, men han är så duktig!

Nej, nu ska ja göra mig klar så vi kan gå! XOXO

1 kommentar:

  1. manboy manboy u can call me manboy lalalaalalalalalaaaaa *sjunger me* hahaha synd att vi missa varandra, men vi hängde bara på gården. snora o glodde när ungarna gunga o käka sand :S

    SvaraRadera