This is my life..

This is my life..
Cause this is my life, my friend..

14.10.10

Kan man göra annat?

Vet faktiskt inte.. Tror inte man kan göra annat än att just skratta.. Undrar hur många fler i denna trakt som delar dina ord & tankar om mig? Du vet inte vem jag är. Du känner mig ju inte? Du vet inte vad som försigår i mitt huvud, av vilken anledning eller vilka konsekvenser det ger.. Ändå talar du OM mig med andra, som både känner mig och sådana som inte vet vem jag är, och säger saker som verkligen inte stämmer..
Jag lever ensam med min son, som jag uppfostrat själv & jag är stolt över honom, och mig själv. Det klarar jag bra, trots att jag inte delar Fabians liv med hans pappa, det är ett val som jag gjort, och som jag inte ångrar. Han har däremot gjort valet att inte delta i Fabians liv, och det är ett val han får stå för, och ångra, när den dagen kommer då han inser vad han missat. Den dagen folk inser att han kan göra precis vad han vill, utan att jag vill veta, den dagen kommer jag må lite bättre, för just nu går folk runt o tror att jag bryr mig om honom. Att jag vill veta. Att jag saknar. Att jag vill "leka familj" med honom. Men ärligt, vem vill leva med någon som inte kan se det underbara min son ger? Vem vill leva med någon som ständigt gör en besviken? Inte jag iaf, jag vet att jag är fan så mkt bättre än så! Jag pluggar heltid till ett yrke jag vet att jag kommer trivas med och jag vet att det kommer ge mig jobb & en bra ekonomi för mig & Fabian.
Vad har ni? Ni som pratar om mig..? Ja, jag tänker inte ens gå in på detaljer, för mina åsikter om er kan jag hålla för mig själv..
Jag vet att det finns gott om folk som pratar om mig. & jag vet även att jag har ett bättre liv än dom flesta av dom.. Ett liv med mening, familj & drömmar om framtiden.. Och jag låter dom prata. En del pratar för dom kanske tycker illa om mina åsikter, eller det liv jag lever. Andra för att dom är avundsjuka.. Och så finns det sådana som du, som pratar för dom inte vet vem jag är, men tror dom har en korrekt bild av mig.. Låter det rättvist? Ska inte folk få lära känna mig, innan dom dömer ut mig?

Har för övrigt haft en väldigt trevlig dag med mkt bus&gos med min underbara son, och systeryster kom på te :) Även lite vänner här, vilket var skoj, varit mkt skola nu, imorgon kommer Sofia med :) Nu = SOVDAGS!

XOXO

1 kommentar:

  1. Im gonna kick he's tiny little ass XD moahahahha näe, de ska ja inte, men han e en fis, lika så de efterblivna som snackar bajs, o de vet du ju :) love u!

    SvaraRadera