This is my life..

This is my life..
Cause this is my life, my friend..

5.5.10

Dagen..

Har väl varit helt okej.. Hos W på morgonen & förmiddagen, Fabian hemma idag.. Lekte & så, och kollade Mollymuuuus & Leo medans W var hos doktorn.. Sen hem, ute o leka lite, till C&S för att grilla och sen nu ikväll lite kortspel.
Fabin kräks mer än vanligt, säkert sju gånger bara nu ikväll.. Och så vaknade han förut en timma, men till slut gav jag upp & bad D springa till affären. Efter en nyinköpt flaska med naturell youghurt somnade han om.. Skönt, men känns lite som ett bakslag.. Men det får väl bli så nu, måste verkligen få sova lite!

Fast nu sitter jag ju här ändå.. Så jävla trött på allting. Trött på alla jag känner, trött på jobbiga kvällar/nätter, trött på att ens gå upp på morgonen. Jag som varit så glad nu ett tag, då känns det ännu jobbigare. Jag älskar att vara glad! Vakna på morgonen & stiga upp med ett leende på läpparna, glad över att en ny härlig dag ska börja. Men nu känns det bara trist. Orkar inte plugga. Vill knappt till Nuevo.. Orkar inte tänka på universitetet eller nånting. Och blir irriterad på alla i min närhet, trettio gånger om dagen. Så jävla trött!!
Känns som jag hatar allt.. & det är ju inge skoj. Allt utom min lilla plutt, han är bäst. Så jävla underbar, fastän han krånglar..
Sen blir man ju inte gladare av att dom som är här ändå bara klagar. Är jag så jävla jobbig så sluta komma hit då? Har inte jag rätt att vara sur ibland jag med? Eller är det så konstigt att jag är trött när ingentng verkar gå som man vill? Helt seriöst, sluta komma då om jag är så jävla jobbig! Blir bara ännu mer trött av spydiga kommentarer, folk som lägger sig i saker dom inte vet något om & sådana människor som uppenbarligen inte har ett eget jävla liv att tänka på..
Dra åt helvete allihop!

Vill flytta härifrån, så långt det bara går. Få ett jobb någonstans, träffa någon, köpa hus & bil & skaffa fler barn.. Utan alla jag inte orkar med. Fan vad skönt det vore. Gärna utomlands, så slipper man besök med, jag är ju ändå så jävla sur så fattar inte ens varför folk kommer?!?

Simma imorgon med Patricia, ska bli skönt.. sen försöka sova en stund på dagen innan jag hämtar kotten på dagis.. Är helt slut av allt som går runt i huvudet, ändå kan jag inte sova när jag lägger mig för då snurrar det bara runt ännu mer. Ska simma lite längre imorgon så jag blir extra trött, då kanske det går!

Fan vad bitter jag låter, blir ju deprimerad bara av att läsa det jag skriver.. Och är det någon som ens läst färdigt texten vid det här laget för dom bryr sig, och inte av ren nyfikenhet, så sov gott! ;)

XOXO

1 kommentar:

  1. Det blir bättre underbara, det blir bättre..... Jag vet att du inte e bitter utan bara mår lite sämre just nu. Du finns i mina tankar hela tiden Älskar dig

    SvaraRadera