This is my life..

This is my life..
Cause this is my life, my friend..

13.5.10

Gröna Jägarn

Någon som sett det? Gröna jägarn (en liten kille) springer runt & jagar stekare från stockholm som gör miljöbrott :) Skitroligt faktiskt. Finns ett avsnitt där stekarn fixar sin frilla bland annat med typ tre olika hårblåsar & liknande, då kommer gröna jägarn dit & får honom att sluta, för man ska inte förbruka för mkt el... Det är skoj iaf.
Igår på strömpis kändes det som på det barnprogrammet, alla gick runt med kostym (!!!) bakåtslickat hår & pratade stockholmska.. Haha de va rätt skoj. Vet inte om de var Örebro som låtsades, eller om de va stockholmarna på riktigt som är sånna där? Skoj vare iaf. Och sen en sak till, alla var så korta! Det var typ dvärgarnas dansgolv!!!!! Är hundra procent ärlig om jag skulle skriva att snittlängden igår där inne låg på 1.55 för tjejer & 1.65 för killar. Som att det var barn där, haha.. Helt sjukt, jag syntes rätt bra med min 175 cm kan ja lova..

Ja, ska iväg te tfvättstugan snart, snygg ja e.. Ställer kl, går upp & kommer ärligt några minuter för sent te tvättstugan, så någon tog min tid imorse :( Men hoppas på o sno nästa haha :)

Kalas idag. Weros blir gammal XD

Nej, iväg så ja har en chans åtminstonde!!

XOXO

1 kommentar: