This is my life..

This is my life..
Cause this is my life, my friend..

28.6.11

Nu händer de grejer..

Eller ja, det var en överdrift.. Inte direkt fullbokade, men vi har saker så det räcker iaf :)

Spenderade natten i kumla hos Marie&barnen vilket var lika trevligt som alltid, och imorse åkte vi en snabbis till ett bad, det var skoj. Kändes lite konstigt, mamma har alltid tagit med oss dit, o så kom vi dit nu idag, första ggn på flera år för mig.. Och på ett sätt såg allting likadant ut som det alltid gjort, men ändå var det helt annorlunda? Väl tillbaks i kumla lagade M mat och jag & barnen gick te lekparken, det var skoj!Datten på klätterställningen (som slår allting hr i brickebacken med hästlängder..!!!) och sedan lite klättring o sånt.. Åt, pratade, umgicks o bara var, tills vi åkte hem nu i eftermiddag.

Fabian var trött efter en fullspäckad dag med lek, sol & bus så kvällen blev lite småjobbig, han fick sova tidigt. Han somnade på en gång, så tror det var väl behövt :)


Imorgon kommer hempedagogen, vi ska en sväng te stadsparken, sen efter det måste jag handla inför helgen.. Torsdag kommer (hoppas jag) D hit med sina barn & deras hundvalp, trevligt trevligt! Sedan fredag äre hempedagog igen, med bak, städ och fix inför helgen. Sandra hämtar hem sina katter då med, tiden har gått fort. Har gått så bra så jag knappt märkt av dom förutom när dom gosar lite då & då^^


Känner mig stressad inför lördag fastän det är flera dagar kvar.. Men blir så stökigt när hela familjen ska komma.. Ska iaf bli skoj o baka o så.. Och sen berättade D att de skulle vara fint väder på lördag kväll, så funderar skarpt på o bojkotta strumpbyxan.. Men får se hur det blir med det, haha.. Är ju ett kännt faktum att benen ser tusen ggr snyggare med, än utan :P Fast solat hjärndöd idag, och tänkte fortsätta med det imorgon, så vem vet.. Kanske är dom fina & bruna av sig självt på lördag helt enkelt??


Älskar att sommaren känns av nu! Först var det megavarmt på våre, sen försvann allting? Men nu, nu känns det. Det är frukost ute, picknickar, lekparker, bad, hela dagar vid plaskis, promenader.. Sommarbruna ben, fräknar, solblekt hår (ja, Fabians då, inte mitt haha), glass, litervis med vatten. Grillning, folk som rör sig ute, saker att planera & se fram emot.. UNDERBART!


XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar