This is my life..

This is my life..
Cause this is my life, my friend..

10.1.11

En liten ros...

Ringde inte CSN idag, men skrev upp nummer & teletid så ja kan göra det imorgon.
Dagen har varit fullt upp. Fabian en timma te dagis medans jag passade på o träna och raketbasta, sedan springa hem, få i sig frukost, springa te dagis o sen kuta fter bussen. (Bokstavligt talat, vi fick verkligen springa arslet av oss!). Insåg snart att vi satt på fel buss haha, ja & Cajsa e inte så smart när vi stressar :P Men de gick ju bra och väl inne på specialisttandvården gick det kanonbra! Fabian var duktig & det såg tydligen bättre ut!!! *lycklig* Fick recept på en speciell tandkräm och efter besöket hämtade P oss. Var väl klara runt tolv skulle jag tro. Eftermiddagen var mat, bad, saga, dans & att titta på Madicken. Vi hade jättemysigt :) Tror Fabian förstod mer nu vad tandläkaren sa om tänderna, så gick rätt lätt. Och så älskar han den nya tandkrämen.. Ett kalas som gick på flera hundra visserligen, men vafan, måste ju rätsida på detta nu! Fått fyra tider till nu under 3 veckor då dom ska flourbehandla & titta så det går åt rätt håll. Jag är nöjd! Mindre nöjd att jag missade skolan, men han har haft tandvärk sedan i tors-fre nångång.. Trött på sömnlösa nätter & ledsen Fabian. Får man inte sova så blir ju inte dagen kul för någon av oss. Det är väl såhär det är att plugga med barn. Vet att många människor tycker de e konstigt att jag ibland missar skolan, men ibland går det inte ihop! Gör ju så gott jag kan, och jag tycker själv resultatet är bra..!

Som jag skrev innan så hann jag faktiskt träna idag. Lustigt vad man kan vara effektiv när man behöver! Likadant igår när jag gjorde klart arbetet liksom. Kan inte låta bli att känna mig stolt, jag hinner med en hel del trots ett barn som inte riktigt planerar som jag ;) Hann dock inte väga mig eftersom jag sprang efter bussar så ska ta tag i de imorgon. Dagens synd blev en (okej, erkänner, tre) hårda mackor med kaviar. Vart så sugen på det så tänkte jag "Jag tar en" och sedan tryckte jag in två till av bara farten haha. Tur jag inte har godis hemma, hur skulle det då gått? För övrigt gick de ju bra så.
Lämna honom i dagis imorgon, iväg o träna (redan packat klart, ja e bra), ringa CSN medans jag äter frukost, ta mig till tybble eller något och sen hem te syrran. Eftermiddagen spenderas på Uni för o ta igen missat seminarie, då är Fabian med C&S, eller iaf någon av dom :) Tänkte försöka mig iväg o bada med honom i helgen. Är sååå sugen nu och han tycker det är så skoj! Ingen lust o visa mig i bikini, ser ut som en jäst deg i för liten bunke utan kläder, men vafan.. De har gått fort ner, får försöka lösa det problemet längre fram liksom, just nu måste fokus hållas på målet..

Kan fortfarande inte lyfta mig själv.. Satans Emil, varför ger han mig sådana ideer för? Kommer ha armar som Arnold innan jag klarat det! Men klaras ska det, ingen tvekan.. Gärna innan jag blir gammal o dör av ålderdom hahaha..

Men, vad ska man göra nu då? Tror jag ringer Denise!

XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar