This is my life..

This is my life..
Cause this is my life, my friend..

11.1.11

Jag älskar inte dig.

Så trött på dessa ord nu. Dagen har varit i korta dag en katastrof. Natten var sömnlös för oss båda. Vaknade 06.21 och tänkte "oh, vilken bra dag, jag ska nog springa ett par km, även fast jag är trött!"
Mannen i huset hade andra planer.. Vilket ledde till ett slagsmål (hans slogs, rev, bet & ryckte mig ihåret, jag försökte hålla i för att slippa blåmärken). Tog mig en timma & fyrtio minuter att få på kläder, borsta hans tänder och komma till dagis. Kom över en timma sent till dagis. Väl hemma brast det, så självömkade i min säng i typ en timma. Tänkte att jag skulle plugga men hann bara resa mig så ringde dagis. - Han har tandvärk & är hysterisk, kom hit!. Så blev det med det. Fick en akuttid på barnspec. i stan, hämtade honom, hann inte äta & slängde mig iväg. Tog typ en timma där borta, och plus väntetider & buss så kom vi hem vid tre. Vad dom hittade? Absolut ingenting, som igår. Däremot lagade dom ett annat hål, och så ska vi dit igen måndag, då han får droppar för o rycka den tanden. Lagningen är tydligen bara provisorisk, så vi ska överleva tiden medans jag gör hemtenta. Alvedonen ska flöda och har jag tur kommer han iaf orka några timmar på dagis. Hur ska jag klara detta?
Känner att mitt val av studier som ensamstående med en son som städnigt är sjuk inte var ett toppenval. Kunde jag inte bara nöjt mig? Nöjt mig med o sitta utan utbildning, på något jävla skitjobb som säljare och leva på ingenting? Som det är nu känns det iaf inte värt det. Inte sovit mer än två timmar i sträck sedan i torsdags. Jag vill gråta.
Väl hemma iaf fick han fil&flingor. Som han kladdade med deluxe, vilket ledde till en orkeslös diskussion. Han slår ut med armarna och vips så var det inte bara kladd på golvet, utan även hela mig, hela bordet, hela två stolar och hela väggen vid balkongen. Jag ville lägga mig ner, på flingorna, och dö.
Simon gjorde nyss entre, för jag ska till skolan. Jag har sjuk migrän och ska sitta i skolan i flera timmar. Utan att ha läst, för vi har varit hos tandläkaren. Jag har hemtenta imorgon. Skjut mig.

Ja ja, som ja skrev igår: Något negativt/något positivt. Så det positiva är väl att jag fick sällskap av Cajsa till tandläkaren. Tack!

XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar