This is my life..

This is my life..
Cause this is my life, my friend..

4.7.11

Påminnelse..!

Ohja, hade glömt bort vägningen idag.. Eller förträngt, vet inte riktigt. Resultatet var väntat, uppåt hade det gått :
Som sagt förträngde jag det resten av dagen och njöt av mina nya jeans jag införskaffat, som sitter redigt snyggt. Tycker jag iaf , vilket är huvudsaken ;)

Värre var när påminnelsen om vikten kom såhär nu på kvällen, EFTER jag tagit av mig byxorna, som hållit mitt humör uppe hela dagen.. BLÅMÄRKEN?!? Visst e dom en tajtare modell än jag är van vid, och visst var dom nya, så dom e ju inte formade efter mig sådär som byxor blir, men blåmärken på mina höfter? Hallå, jag Har ju knappt höfter! :O

Räckte för mig iaf, imorgon blire träna och sedan stenkoll på kosten resten av vecka. Visserigen västerås i helgen, men ja.. med tanke på alkoholintaget som kommer bli och som defenitivt kommer visas på vågen, kan man ju iaf försöka o inte köpa allt onyttigt man ser. Kan inte fortsätta såhär iaf, inge skoj alls.
Men det blir ju så, sommar, sol.. Glass, picknick, födelsedagsfikat i helgen som var, och all bakning sen! Vem kan låta bli o smaka medans man bakar? Inte jag iaf^^
Och man vill inte svettas på gymet när de e strålande sol ute, och jag hör till den grupp av tränare som inte gör det offentligt.

Nog gillar jag känslan att springa så man tror man ska ramla ihop, och jag gillar att svettas, (okej, äckligt i know^^) men ni vet..
Den där känslan när kläderna klibbar fast på kroppen och man vet att man gjort något bra..
Men bara för de vill jag inte att folk ska se mig! Jag flåsar, fladdrar (oohja, fladdrig som en icapåse haha), sjunger med till mp3n och svettas MÄNGDER..
Jag besparar min omgivning det!
Medalj till offentliga joggare ;)

Och sist, men inte minst: Jag vill inte vara social när jag tränar, jag vill vara i fred. Jag fullkommligt HATAR när jag står med musik i öronen på bandet och så kommer det in någon jävel som glor på mig..? Varför?! Eller ännu värre, när folk vill PRATA med mig? Hallå? Jag är inte där för fikapaus, jag är där för o träna. För o va själv, utan barn, utan prat, utan att socialisera mig, bara jag och min spellista. Ville jag prata med någon halvt bekannt människa jag sett fyra gånger kan dom hejda mig i konsum..


Nej, nog om det. Dags o sova, imorgon blire dubbla kissepauser pga allt vatten ja kommer få häva i mig för o inte småäta.. Sjänker lite tårar inombords när jag tänker på glassen i frysen som kommer ropa efter mig när jag öppnar för o förbereda middagsmat..
Och nu skrattar jag, för jag kom o tänka på något en kär vän sa en gång för läääänge sen:
"Gör som jag, om du är sugen på något sött, lukta på en banan"

Haha, det är min Linda det ;D

sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar