This is my life..

This is my life..
Cause this is my life, my friend..

12.12.10

15 minutes of fame?

Vad söker du? En konfrontation? Ville du synas lite? Skapa lite drama? Eller var det mest för o se om kommentaren satt där den skulle? Det gjorde den. Har funderat lite nu, sorterat lite tankar. Har du ett så illa ställt liv just nu, att du måste kleta in mitt nederlag i ansiktet på mig, för att själv må lite bättre? Är det vad det handlar om? Att må lite bättre för stunden..? Du måste haft en tanke när du knappade ner några väl valda ord till mig. Inget ont om ett "gott" råd, men brukar man inte ta reda på fakta innan man ger rådet då? En fördel är ju om man känner personen till en början.. Och exakt Vad är det du antyder? Att jag springer från säng till säng och efter varje helg ropar: "Åh, jag tror jag är kär!" på måndagen, oavsett vem killen är? Det är ju där du har fel, redan från start. Du kom ju uppenbarligen in i detta med en väldigt förutfattad mening om mig. Det var ju du som kom med rådet "Henne skulle ju jag inte råda dig att ta med hem iaf..!" Får man fråga varför? Du vet inte hur jag tänker. Du känner inte till min vardag. Du vet inte hur jag fungerar. Du tror dig ha glimtar från mitt tidigare i sinnet, men du har nog pusslat ihop dom lite fel.. Är du säker på att du inte förväxlar mig med någon annan? Jag är ledsen raring, men du har ingen jävla aning om vem jag är. Ingen aning om vad jag tänker på. De människor som känner mig, som står mig nära, de som gör mig glada.. Det är de som ska ge mig ett råd i dag. Det är de som kan få ge mig kritik eller uppmuntra mig. Det är de som vet vad jag behöver. Det är de som vet att detta är nytt för mig.
Så, nu dog din strålkastare för idag, så läs det en gång till om du känner för lite extra bekräftelse, imorgon är det bortglömt ;)

Dagen slutade rätt bra ändå. Var med min kära far på Marieberg, sedan blev det mat & skvaller med vänner. Älskade Lotta lyckades slita sig loss och ge mig lite tid, det var härligt! Längtar tills efter jul då hon inte är helt sönderstressad :) På tal om stress så känns det som min vecka kommer vara tagen från helvetet, men det är väl kanske bara bra. Lucia imorgon, min plutt! *älska* Lite fika, sen träna och efter det läsa. Läsa, läsa, läsa, så mkt att läsa! Få ner lite skrift också, brukar ju inte vara så svårt, när man väl startat. Mamma kommer hem imorgon hoppas jag, ska bli skönt. Kanske man kan sluta oroa sig så mycket.. Hon är stark, min mamma. Och hon är bäst. Jag har tur som har henne. Jag har otrolig tur som har alla i min familj faktiskt, för vi är alla starka, ärliga, omtänksamma och underbara.. Se bara på mig ;)
Nej, gossip girl kallar.

XOXO

4 kommentarer:

 1. saker och ting går ju att tolka på flera olika sätt är det enda jag har säga om detta :)

  SvaraRadera
 2. HAHAHA ja du lillasyster ^^ om nån vill prata OM dig, hoppas ja du tar de som en komplimang.. För har man så tråkigt liv så man måste lägga sig i, snacka skit, bete sig som en "sån" (haha)då har man de nog ganska sorgligt själv.

  Love u <3

  SvaraRadera
 3. Jotack systeryster, kan nog inte annat än att hålla med :) Men jag är väl förjävla bra helt enkelt!

  SvaraRadera
 4. Jag bara undrar vad det e för ett stolp skott som pratar om dig, å komenterar din blogg???? Jag har tolkat allt som att hon vill ha killen ifråga för sig själv!!!!! Å vad gäller att man aldrig kan få ett förhållande med någon man träffar ute så har väl hon förmodligen stött på fel fyllon då???!!!! Jag tror jag döööööööör av skratt , gud vilken patetisk människa. Inte mycket att hänga läpp över. Låt henne prata, för hon känner inte dig iaf! Som sagt har hon så tråkigt liv att hon måste hitta på saker om dig å ditt liv så måste hon må jävligt taskigt själv. Det finns psykologer för sånt har jag hört!!!!!

  SvaraRadera