This is my life..

This is my life..
Cause this is my life, my friend..

13.5.11

Jobbet.

Japps, sökte jobbet, kom på intervju och får svar om ett tag, tillträde 1 Augusti. Och vilket jobb sen! Känns som att jag kommer stortrivas om det blir mitt, vilket jag hoppas. Och det är ju långt dit, så då är ju dagis skert löst med. Kan ju vara en fördel hahaha!


Haft fredagsmys med Fabian nu ikväll, kollat på Tarzan och ätit ostbågar och druckit dricka. Ont i mig mage nu.. Lustigt, när man är inne i en period då man äter mkt onyttigt lägger man inte märke till hur dåligt kroppen mår, men efter några dagar bara med bättre kost så känner man av det direkt! Känner mig helt bubblig, och inte på ett positivt sätt!Ska sätta mig i lugn och ro i köket och dricka te & läsa en bok. Imorgon äre kalas, och så ville Fabian se Tarzan igen. Han tyckte den var läskig :P

Dock förstod han typ ingenting av filmen, i slutet frågade han "Gråter du mamma?" Och jag svarar "Ja, det är ju sorgligt.. och dom är ju kära.." osv osv.. Och han säger "Men vadå? vem är han?" (Syftade på Tarzan).. Då gav jag upp.. HAHAHA jag hade liksom suttit i halva filmen och svarat på frågor om "Vem är han? Vem är hon? Vadå, vad är Jane? Är han dum nu? Varför fångar dom aporna? Varför, varför, varför..

Känns bortkastat, men kanske frågar han fastän han vet? Men han såg inte helt hundra ut när jag förklarade att det var Tarzan, som filmen handlade om.. Haha, min lilla knasboll ;)Nej, boken kallar.Ha en fortsatt trevlig fredag!

1 kommentar: