This is my life..

This is my life..
Cause this is my life, my friend..

30.4.11

Men jaha?

Haha snacka ändrade planer, Fabian sover redan, trots att vi sov till halv tio imorse :O Han har krånglat o surat typ halva dagen, gjort rackartyg & retats med allt & alla känns det som.. Trots picknick, utelek, hem te Tindra, bus här hemma.. Men men, nu ikväll har han hostat massor och varit riktigt varm, så la honom i sängen o läste en bok o han somna typ på en gång.. Plutten, bara han inte blir sjuk nu!!! Har både möten & tandläkare i veckan, o så ska jag & syrran prova på zumba, se om det är en sån succe som alla påstår :)

Själv blire nog inte mkt roligare än såhär, så tänkte sätta mig o läsa lite, sen försöka sova tidigt, fick ju inte så mkt sömn inatt.

Pusshej

Så sjukt trött.

Snurrar i hela huvudet, och vill verkligen sova.. Men varje gång jag lägger huvudet på kudden får jag mardrömmar?! Helt läskigt, för det kommer liksom när jag är halvvaken, så jag fattar ju inte om det är i drömmen eller på riktigt, blir tokig! Hade så flera kvällar i förra veckan också, och nu är jag så trött så jag vill gråta. Läskigt är det också, hatar att bo helt skitensam.
Eller ja, har ju min underbaraste, men han hjälper ju inte så mkt, han bara snarkar & sover, i vetskap om att jag ligger i sängen jag med..

Inte en jävel verkar vara vaken heller, så kan inte ringa någon.. Bajs..

Men nu fick jag tag i någon, lucky me :) Kanske går det nu att sova, hoppas så.

God natt.

29.4.11

Oh my god..

Gossip girl, det blir bara bättre & bättre! Kollade nyss avsnitt 19, säsong 4, jisses amalia! :D Så bra så jag knappt kan vänta tills jag får se nästa! :)

Har tänkt om, och börjar med att försöka nå nästa delmål (-30 kg) redan imorgon. Klarar jag valborg, kalas & en helg ful med sol & picknick så kan jag ju omöjligt misslyckas liksom ;) Ska dessutom spara ut mina naglar igen, då jag blev helt förälskad i lösnaglarna med fransk manikyr på, som dock ramlat av en efter en under dagen.. Så får helt enkelt spara ut mina egna och börja sköta dom!! Skall börja med att införskaffa mig franskmanikyrset, bra nagelfilar och ett sådant där lack som stärker naglarna när jag nått nästnästa delmål i vikten. Bra belöning, tycker jag iaf!

Jaha, borde sova, mne har på något konstigt sätt lyckats bli pigg & uppstressad av att se gossipgirl, så tror jag sätter mig och läser en stund för o slappna av.. Ska även kolla upp lite jobb som jag ska söka i veckan, så det går snabbt & smidigt.

Sov gott!

Veckan!

Japps, veckan är snart slut, fredag idag och jag sitter här & mumsar i mig en härligt god kebab med bröd! Saknar lillplutt, som kommer hem i eftermiddag. Mitt hjärta, blir te o grilla (hoppas jag) och sedan ha fredagsmys, tror vi kanske eventuellt slår på någon film eller nått. Mitt gos.

Han har varit i eskilstuna sedan i onsdags, och jag har varit på båtresa med systrarna & Jenny, vilket var skoj! En bra resa måste jag säga, haha karaoken var klockren :D "Hörrni tjejer, ni hinner nog med fem låtar till, det är tjugo minuter kvar" HAHAHAHAHA!

Igår blev det Harrys med Tiderman & Cajsa, vilket var skoj :) Inte så mkt folk, dom spar sig väl till valborg. Men skoj var det ändå :) Ärligt, kebaben är himmelsk!!! Tror aldrig jag längtat så efter en viss sorts mat på länge, började redan i onsdags att tjata om kebab, så nu blev det så! Lucky me :)

Möök, dock riktigt jävla mätt nu.. Och sugen på colan som står i kylen men jag orkar inte resa mig.. Laaat. Inge bakfull än iaf som tur är, kanske har jag tur & slipper det, hoppas kan man ju alltid ;) Dags o passa på nu under helgen, för på måndag blire till att köra hårt igen. Träning, kost & sömn ska läggas om så man mår lite bättre, känner mig inte alls så pigg som när jag tränar nu när jag bara latat mig i några veckor & ätit gott över påsk & grejer :) Men så är det, får försöka igen nu som sagt, kommer ju gå kanon då det är något jag tycker om och mår bra av.

Nu ska jag lyssna på Håkan med 2 steg från paradise.. Haha det är något v det bästa jag hört på länge och idag, just precis idag, känner jag att jag skulle kunna spela om den tiotusen gånger!

Pusspuss

27.4.11

Sömnlöst..

Jodå, natten ga inte mkt vila.. Först vred & vände jag mig till långt efter halv två, sedan vaknade jag säkert fyra ggr och tog av täcke, satte på täcka, tog av täcke, hade kispaus & av att Fabian snarkade, svettades och brottades med sitt täcke han med :P

Trots detta var jag uppe före klockan som var stalld på sju, hoppade in i en dusch, åt frukost och nu har Fabian fått frukost med efter jag väckt honom, men måste jaga på honom lite annars kommer vi missa bussen tror jag bestämt.. Han blev inte nöjd över att bli väckt kan jag lova!

Tog över lite gamla bilder från U för någon dag sen, haha.. vilken skillnad från år till år säger jag bara!! :O Kanske sätter in något vid senare tillfälle..
Just idag är jag för upptagen :)

Byebye!

26.4.11

Tbx igen..

Ja, kan fan inte slita mig från denna dator..!! Tre gånger har ja börjat packa, skriva lista (för att förenkla) och typ.. rotat i skåp&lådor, men alla ggr har det slutat med att jag suttit här.. Haha, beroende av Fb skulle jag tro ^^

Men kom på en sak.. Varför gör man egentligen något, som man vet inte leder till något bra? Eller alltså.. Man inbillar sig att det ska bli bra, men sen.. ja sen inser man sakta men säkert att det nog inte blir så, och då har det gått så långt så man inte kan lyssna på rösten som fullkommligt skriker att det är fel.. Och så blir det ett beroende? Man blir helt knasig helt enkelt, och fortsätter göra något som egentligen inte leder till det bra som man först trodde skulle inträffa? Känner mig som en smått galen människa just nu, för jag vet nog egentligen innerst inne att det handlar om en så enkel sak som bekräftelse.
Jag vill höra att jag är bra, jag vill veta att andra tycker jag är bra, och får jag inte den respons jag trodde skulle komma blir jag som besatt av att få det som jag vill. Lustigt.. Kan jag inte bara nöja mig med att näst intill alla andra tycker jag är fin, underbar, snäll, trevlig, snygg, charmig, inbjudande, vänskaplig, kramig, har härlig humor och allt annat bra man kan komma på? (haha, okej.. kanske en liiiiten svag överdrivning där, men.. Sånt händer^^) Men varför? Gasch, save me, för det här håller inte.
Ett nytt tidsfördriv behövs, snarast. En hobby.. Kanske borde jag lära mig sticka?
Japps, så får det bli. Innan denna sommar är slut ska jag banne mig ha lärt mig sticka!! Och lyfta mig själv. Det får vi inte glömma, det har ännu inte inträffat :P Jobbar stenhårt på det (okej, kankse inte varje dag hahahaha) men det går uppåt (haha humor på låg nivå, enbart för dig min kära Cajsa^^).


"Varför vänder du ryggen mot mig?"
"fulradarn är på" hahahaha skrattar så jag gråter..
Suttit med Cajsa på msn o dragit uslaste skämten ver i fan en timma förut, haha.. Lustigt att jag kan ha såå låg humor ibland, och ändå uppfattas som rolig?:P (Haha en del skulle nog snarare använda orden lam, korkad eller bara lättroad).. Men ja, sån är jag! Tur ja vet att det finns fler, hahahaha :P

Nej, nu får jag ge mig.. Skrattar åt absolut ingenting just nu.. Åt Perry, människor födda utan humor (som "OOOH, han HAR humor!!!"), och saker jag & Cajsa gör när vi driver med andra människor, självklart när dom inte vet om det, annars vore det ju pinsamt haha (ett tecken på dålig uppfostran att skratta åt folk offentligt, och den biten vet jag att jag fått in rätt iaf) som "Oh, bend over.. Oj, var det DU!?!?" HAHAHA nu dör jag.

Dags o fixa det sista, slå på tvn, packa lite igen o sen sova. Annars kommer jag gå brudarna på nerverna med alltför bottenlösa skämt hela båtresan ^^

Och ja, just det.. Jag ska lyssna på musik med. Musik som inte kommer uppskattas i hytten ^^

Lots of love
Mathilda

Taggainförbåten!


Ohjaa, Fabian sitter i badet och leker med lite ballonger jag slängde i som en muta, då han tyckte att han inte behövde bada efter en heldag utomhus (!?!) för han "luktade inte illa" enligt honom själv..:P Jag däremot tyckte han stank av sand, svett & snusk haha.. Men ja, nu är han däri iaf, skönt värre. Då har ja hunnit göra upp en lista på allt som måste med till honom i eskilstuna, och till mig på båten, som kommer bli sååå awesome! ;)

Kan inte bli annat än succe med fyra brudar i en hytt hahaha :D



Helnöjd med min Perry, som ja inte vet om ja la upp här igår, men lägger iaf in han idag.. :) "Men, vart är Perry?" HAHAHAHA skrattar åt mig själv.. Och skrattar åt Jocke.. :P






Nästan lite pirr i magen inför imorgon, är roligt att W flyttat hem igen, och att vi gör saker ihop.. Blir jag, båda systrar och Jenny..


Fan, nu vill han upp ur badet, dags för sängen för hans del! Själv ska jag trycka i mig en japp medans jag ser på tv, haha, min stora last i livet.. Jag riktigt hör hur dom skriker efter mig när jag är inne i affären ;)




Ha en underbar kväll!

24.4.11

Orättvisans dag..

Ohja, inte nog med att jag är så bakis så ja vill krypa ner i sängen och självdö, ja åker på nån jävla bajsbacill också, så får springa på toa var femte sekund typ! (äcklig info för er alla haha).. Fabian, Tindra & Nattis är med smittade, jag dööööör! Hoppas för allt i världen att det försvinner snabbt, då vi åker på tisdag till eskilstuna.. :/

Lyssnar på Håkan & kör lite singalong för mig själv haha.. Fabian deckade i soffan förut så han har jag lagt in i sängen.. Blir en seg kväll känner jag.. Jag är så trött så det gör inte så mkt..

Jaja, imorgon bär det iaf iväg och utsmyckas lite på mig & syster, trevligt trevligt! Fabian ska leka med Neo under tiden, sen hämtar jag honom direkt efter, tack tack Jenny!

Nej, inge mer o skriva. Helt tomt faktiskt.

So long..

Ingen förstår..

Hur dåligt jag mår.. Men det är ju självförvållat^^
Gårdagskvällen blev rätt bra måste jag säga, var roligt, trevligt sällskap, alkoholintaget låg på en bra nivå och sedan blev det final på krogen haha.. Frimis bestämt, och det var riktigt skoj det med :)
Drog tidigt, blev en kortslutning för stunden med tusen dåliga ideer, men som tur var så vaknade jag hemma i min kära säng imorse, dock inte min förtjänst.

Försöker bota min bakfylla med lite cola och tittar ut genom fönstret på solen, som lockar, men vet inte om jag törs röra mig tillräckligt för att bege mig ut, magen är i uppror haha :P Vaknade på fullaste allvar innan tio nångång av bakfyllan och en äcklig smak i munnen :/ Ingen hit, och efter det har jag bara vandrat mellan sängen och datorn, herrejisses vad man utsätter sig för dåligt mående ibland^^ Tur kvällen var skoj iaf :)

Maskeraden var lyckad, var skoj o se allas fantastiska ideer, och jag är glad att jag fått chansen o lära känna så trevliga människor! :D

Nej, kära mamma ringde nyss & sa att pluttis var på ingång, se om man kan styra en playdate med Jenny kanske, ska bara må lite dåligt först tills han e hemma, sen blire väl fullt ös ute skulle jag tro ;)

XOXO

23.4.11

TAGGATAGGATAGGA

Japps, taggar för fullt, men vettefan om de hjälper, var rätt nöjd innan med så ^^

Utklädd o klar, haha, sista touchen sattes dit nyss, så den som inte fattar nu lär ju vara trög ;)

Buss till tiderman, sen vidare mot Sandra, kommer bli en kanonkväll, som laddat för enbart bra ideer!!!

XOXO

Livet.

Ja, livet tar konstiga vägar har jag hört.. Ibland står vi inför ett vägval vi inte är riktigt hundra på, men när man väl bestämt sig så tror man ju att det ska bli som man tänkt sig! Inte något annat, man gör ju valet av en anledning..? Men sådant är det.. I bibeln står



"Herrens vägar är outgrundliga".. Det måste väl vara detsamma som att allt som händer har en mening, även om man inte förstår det? Tror det iaf..






Nu ska vi åka, min lilla påskpojke är klar och jag med!






Glad Påsk! :D

GLAD PÅSK!

Ohja, påskafton idag, härligt.. Jag gör påskbrev i raketfart åt Fabian, för vi har inte gjort nmågra tidigare, han har typ gjort 3 liksom=P Men så är det, får göra några nu så kan vi gå litegranna liksom..
Han äter frukost, sen blire affären, ett bad för honom, kläder & sedan äre nog dags att bege sig skulle jag tro, vi tar bussen ut till mamma..
Det jag ville dela med mig av, var att det var HÄRLIGA 21 GRADER på vår balkong när vi vaknade imorse :D Så nu ska jag sätta mig där ;)

PUSS

22.4.11

Långfredag!

Japps, långfredag idag, och vi har njutit typ hela dagen! Förmiddagen spenderades på mestadels balkong men även lite inne under frukost och så, sedan gick vi bort till syster runt lunch så barnen fick leka medans hon, jag & kära mamma åkte och handlade en massa mat, skönt o ha fyllt i skåpen igen! *tummen upp*


Fick med lite gatkritor, målarblock & tuschpennor också, och studsbollar & balonger till Fabians påskägg. Han får ju ett hos mamma, så tyckte det var onödigt med godis från mig också, så blir det och sedan jojjon jag fick hem i veckan från H&M :)



Tog det mesta av dagen, så hem, äta lite snabbt, han lekte lite på gården med nya kritorna medans jag plockade lite hr hemma.. Sedan ringde jag Jenny & förklarade att vi hade tråkigt, så vi blev ditbjudna på lek&grillat :) Packade ner lite korv med bröd och hans nya kritor och så gick vi!



Älskar värmen. Älskar solen, älskar att kunna gå vart jag vill, när jag vill. Att slippa planera, utan bara sätta på han skor och kunna knalla iväg. Hatar dagar när sakerna är planerade efter tid & massa måsten, så detta känns underbart. Härliga väder, härliga årstid!!!

Jaja, nu på kvällen kom Ulle på besök med, och hon gick precis, så bara nörda lite här, sedan sängen.


God natt, & Glad Påsk!!

21.4.11

Härliga kvällar!









Fan vilken trevlig kväll det blev då! Hur mysigt som helst, och hoppas verkligen man kan göra om det flera gånger! Fabian var supernöjd & blev helt lycklig av alla människor ;) "Hej då grabbar!" Haha så sööööt när vi skulle gå hem liksom :)


Grillade, pratade och umgicks, perfekt väder & en stor trädgård Fabian kunde leka i, inte helt fel. Nu längtar jag ännu mer efter ett hus ^^



Kolla runt lite här, sen sova. Lovat Fabian badhus eller fotboll imorgon förmiddag.


Sov gott!

Grillkväll!

Japps japps, ska snart bege oss mot lite vänner för att grilla, premiär i år liksom ;) Kommer bli superbra, Fabian är jätteglad & jag med, är ju kanonväder och en superbra start på påsklovet som varar lääänge :D

Har varit en bra dag, började på biblioteket, sedan vidare te stan.. Hem & vandra lite i skogen med Jenny & ungarna + Tindra, sedan hem för o göra oss klara.. Nu väntar vi bara på att L ska hämta upp oss så vi kan handla lite på vägen, kommer bli en toppenkväll, vem älskar inte o va social liksom? :P

Imorgon äre fredag, inga större saker inplanerade, men sedan lördag blire påskmiddag hos mamma&pappa, följt av maskeraden på kvällen hos S. :) Sedan blire nog återhämtning på söndag, tatuering måndag, eskilstuna tisdag & båtresa onsdag. Kommer ha fullt upp med härliga dagar som sagt!!! Wohoo :D

Nej, dags o springa på toa så ja e klar innan han kommer så han slipper vänta. Puss!

20.4.11

Gossip girl it is..

Ohjaa, spenderat kvällen sedan jag lagt F med att titta gossipgirl, massa nytt ^^ Heeelt underbart måste jag säga, tröttnar nog aldrig på den serien!

Nej, sängen, trött och imorgon ska vi leka i solen.
Puss&Godnatt

Påskledigt!

Ohja, tog ledigt åt Fabian från idag till 2 Maj, kommer bli mys. Vi startade dagen med att åka till stan, mötte upp Patricia & gick till Nuevo. Möte lite snabbt med Liselott som sedan bjöd på fika på Sveas, häärligt! Gott vare med, haha ^^

Gled lite på stan, köpte en hamburgare te Fabian och sedan hem och hämtade ut paket från H&M i konsum, massa plock men också min nya bikini som är jättefin :D
Fabian fick 7 nya kalsonger med spindelmannen på också, han blev ruskigt nöjd! Skaffade oss även varsin jojo (haha hur kul som helst) men han får sin i sitt påskägg med lite annat småplock jag fixat, ville inte ge godis då han ändå kommer få så mkt när han går påskgubbe liksom.. Det känns dumt.. Han äter det ju väldigt sakta så då blir det bara liggande liksom..

Nej, nu ropar han.

XOXO

19.4.11

Min underbara son.

Jaa, så underbar. Så perfekt. Är så otroligt stolt över honom. Mitt egna mirakel. *älska*
Vissa dagar kan vara jobbiga, men vi löser det tillsammans. En del stunder vet jag inte vad jag ska ta mig till, men det går ändå på något sätt i slutändan. Mitt hjärta.







Dagen som började med lite kaos, blev i slutändan riktigt bra. Efter dagishämtning lekte vi med Jenny, Neo & Miranda, och sedan åt vi pannkakor till middag där, jättegott! Väl hemma myste vi till Bart på tvn (okej, han satt i fotöljen och jag fick sitta bredvid på golvet haha..) och sedan var det läggdags. Mitt gos.



Snart sova jag med tror jag, om jag bli av med sockerkicken, haha. Jag har tittat på tv ikväll, första ggn på typ ett halvår (ja om man inte räknar med barnkanalen dårå..) och det var skoj faktiskt.. :P



Nej, glida lite på Fb sen sova. Pussen!

Ingen tv.

Nepps, idag försvinner den. Så jävla trött på det här. Varenda morgon är det skrik på den dr ungen, för att han vill se tv. Detta trots att han VET att det ska ätas, kläs på och borstas tänder först, sen tittar man om man hinner. Ändå VARJE morgon äre liv, vilken en av grannungarna poängterade högt över hela gården igår.

"Fabian varför gråter du och skriker på nätterna?!" (han går upp lite tidigare än dom..)..

Så nu tar jag bort den. Jag tittar inte iaf, har inte haft på den på flera månader.. Så nu skiter jag i det.. Han vrålar som en stucken gris här, och säger fula ord, sparkas & spottar på mitt nytorkade golv.. Kastar sönder saker också, jävlar vilken underbar morgon!!


Dagis, såfort han ugnat ner sig, följt av gymet. MÅSTE bli av med lite energi.. Sen barnvakt..


18.4.11

Kväller igen.


Japps, dagen passerade, även om den kändes oändligt lång^^ Brödet blev bakat, och barnvakt satt vi, ungarna bråkade en hel del men iaf Oskar var snäll & glad :)

Tänkte sätta mig & kolla på film, nått man sett tusen ggr innan *tänker*

Får bli (för ovanligthetens skull inte twilight) Jurassic park tre.. ^^ Haha, ja, jag är såld på dinosaurier, lätt. Ser dom ofta, och jag tycker dom är bra dessutom!! :)


Imogon blire träna (om orken infinner sig), sitta lite barnvakt sen iväg på ett möte med Fabian. Kan bli intressant haha ^^

Efter det hoppas jag på en eftermiddag i solen, då vi var inomhus idag.. Längtar till helgen, ja vill ha massa god mat & grejer. Inte för att jag inte lagar god mat iof, men alltid godare när hela familjen äter tillsammans :)


Nej, filmen rullar, sen måste jag sova. Natti!!

Största gluggen ever..!


Ohjaa, Fabian är fan snart tandlös stackarn.. Men satan så bra det gick idag!! Fick lite lugnande medel, men inga tårar, inget skrik & inga försök till att slå tandläkaren (Jo, det har hänt flertalet ggr^^). Tog bort de svarta tänderna där framme, då de nya under är på väg. Karies & bakterier smittar så risken finns att han "smittar ner" dom andra tänderna med hål, och då blir ju dom stora tänderna förstörda.

Han är nöjd&glad ändå, men lite gnällig för han inte får springa runt & leka i det fina vädret efter att ha fått medlet därborta. Dock är jag fundersam på hur han ska kunna äta innan de nya tänderna kommmit? Han löste det bra, fick lite mat efter att bedövningen släppt, och det gick helt okej. Undrar fan hur han gjorde :O


Solen skiner och jag är glad. Även om vi är inomhus så känns det bra, man kan göra mkt nytta hemma med! har en stor XXL-deg på jäsning nu som ska bli extremt gott morotsbröd, har hängt in rentvätt, sorterat Fabians strumpor och även hunnit förberede middagen, som kommer bli übersen då vi ska barnvakta lite hos U&B ikväll. Men så får det bli, jag hoppas det går bra för dom vilket fall som helst :D Vore ju skönt för mig med, eftersom vi är där rätt ofta HAHAHAHA!


Tränade imorse, massa motion o skit, det är inte superskoj men behövligt det med i guess.. Hade tänkt ta en bild på hur häftig ja ser ut när jag tränat, men avstod då jag insåg att ni troligtvist skulle ha svårt o äta efter att ha sett alla floder med svett, ett knallrött nylle & för stora träningskläder^^ Haha hatar speglarna där borta..! Är ju för det bästa, men alltså.. Jag är så icke-attraktiv när jag tränar så det är hemskt, och jag vill inte SE det, det räcker om jag känner att jag gjort mitt liksom :P


Nej, nog med ordbajsande, baka ut mitt bröd, fixa soffkuddarna som har nytvättade fodral & sedan börja förbereda för att bege oss till syrran.


Ha en fortsatt solig dag!!

Myror i kroppen..

Ohjaa, inte vidare pigg men har ett konstigt pirr i kroppen, tror det är frånvaron av träning som gör sig påmind! Som tur är löses detta aldeles straxt, då Fabian bara ska få i sig sin frukost så vi kan springa te dagis. Vädret ser lovande ut, så ska försöka sitta i solen en snabbis också innan vi ska till tandläkaren. Kan vara behövligt det med haha! Sov som en påse skit inatt, men vet inte riktigt varför..? Först tog det ver en timma innan jag ens kunde somna, hann liksom g upp emellan för det vart så tråkigt o ligga där.. Sen när ja väl somnade vaknade Fabian och skule gå på toa men akutsuperduperbråttom var det, så fick hjälpa honom dit, då han typ halvsov.. Sen när ja somnade om vaknade jag av att jag rullat runt o lagt mig på armen, så den sov.. Haha, kändes inte så givande nu på morgonen, tur solen e framme så man blir lite pigg av det ^^ XOXO

17.4.11

Ojsanhoppsan..




Jag var nog verkligen arg igår då jag satt uppe o skrev det där inatt? Jaja, sånt händer :P

Lyssnar på microfonkåt med September och har precis lagt Fabian att sova, ska förhoppningsvist komma upp i god tid imorgon då han har tandläkaren från kvart i elva till.. ja hela dagen typ.. Och jag ville hinna träna innan det!


Har precis gjort te, så ska sätta mig på min balkong och bara vara en liten stund, det förtjänar jag för jag har städat, tvättat två maskiner, diskat & stallt in disken och skurat i köket & grejer.. Så lätt att jag borde få sitta där & mysa med en bok nu när han ändå sover. Hejja på mig imorgon, tror det kan behövas, känner att jag varit lite seg nu i veckan, så kan inte fortsätta ligga på latsidan heller!


För övrigt vill jag väl bara tacka för en bra gårdagskväll, som var bra även om alla hela tiden gick runt & frågade "är du ledsen?" var tionde minut.. Det är ju snällt att ni bryr er, men ärligt så gick det bättre när folk försökte få mig på bra humör än när alla bara tjatade om det hela tiden :P För jag var glad :) Ända tills alla började tjata om det, haha.. Vem gillar inte o älta saker när alkoholen slagit till liksom? Lika bra att låta det vara då tills dagen efter..!


Nej, teet kallnar snart om ja inte skyndar mig.


XOXO

Arg..!

Ja, arg utav bara helvete faktiskt. Kan du inte bete dig normalt? Jag tycker om dig för i helvete! Jag vill prata med dig, höra dig skratta, lyssna på dina usla skämt.. Jag gillar det. Du är fin, trevlig, charmig & har extremt bra humor, bara man lyssnar.. Du gör mig så glad. Och just nu så jävla arg när du ignorerar mig, tror inte jag klarar det, det är första gången det någonsin hänt..? Och det känns förjävligt kan jag lova.. Sitter o trycker i mig en hård macka med kaviar & ost på i hopp om svar på msn, men icke.. Får väl hel enkelt lära mig leva med det.. Men vet inte hur.. Kvällen var över lag bra :) Blev lite för full, spydde lite för mkt, men annars så :) Krogen i kumla=bajs, men ja & Jenny begav oss till stan, så ja drog på strömpis istället ^^ Ingen höjdare där heller, men åtminstone vettig musik :) Sådant som e skoj när man e full och bara studsar runt you know haha ^^ Och så träffade jag massa trevliga pojkar med, som diskuterade allt möjligt ^^ Jobbigt o ta sig hem dock då kön för o få ut jackan var cplång o de tog så lång tid så ja missade bussen, men det löste sig det med som tur var..


Jag ikväll :)

Sova. XOXO

16.4.11

Onyttiga veckan..


Jaa, känns som så.. Men får ta nya tag måndag.. Ikväll firar vi U&J, kommer bli kanon!


Sitter nu & väntar in solen, dom lovade ju supervärme idag..? Men ja, kanske hade dom fel. Vilket ja inte hoppas!!


Direkt efter frukost bakade jag idag.. :/ Muppigt kändes det, men vart så extremt sugen på hastbullar som mamma brukade göra när vi var mindre, så googlade fram receptet & skred till verket. Poängen är ju att det går "hastigt" o göra dom, så de är redan klara och vart faktiskt riktigt goda! Tror dock jag hade dom någon minut för länge i ugnen.. Men ja, gott iaf.. Och så hinner ja säkert gå upp ett par kg till nästa måndag tack vare detta, men det skiter jag i!!




Måste duscha, raka ben, välja kläder o dona. Skulle ha gått te badhuset, men pga lite grejer som hände übertidigt imorse så blev det inte så.. Synd för mig, för jag längtade verkligen jag md, men ja.. Så är det att vara konsekvent, jävla skit..

Saknar Nils, hade tänkt ringa honom nu men tror han blir lite arg om ja ringer före elva :D

Nej, lägga in rentvätt & ta tag i dagen nu kanske.. XOXO

15.4.11

Hår eller inte?

Haha, ärligt.. vem fan orkar fortsätta en debatt om håriga/icke håriga ben? Men kan ändå inte låta bli.. :P Så jag är väl lika lam jag.. Men alltså, för det första: Dom får det att låta som att hon blev borttagen för att hon hade håriga ben, vilket tävlingen nekar till, då hon inte följt riktlinjerna för tävlningen & fler bidrag tagits bort. (Detta vet jag ingenting om mer än det som framkommer i texten, så utgår från att det är så). För det andra: Jag skiter i om hon har håriga ben, om grannen har håriga ben eller om någon i badet har håriga ben.. Jag rakar väl mina när jag känner för det, thats it. För det tredje: "Jag brukar raka benen när jag känner mig svag"...?!? Ursäkta? Det är ju lika dumt som att någon skulle säga att hon e knäpp för hon inte rakar benen.. Jag rakar mina ben för jag vill det för jag tycker det är snyggt, om ja ska ha kjol eller bikini eller nått sånt, men ja menar.. Ingen ska väl bry sig om jag inte rakar benen på flera veckor/månader för det? Muppar.. http://www.aftonbladet.se/wendela/article12886798.ab . . . Aja, för övrigt en bra dag, varit barnvakt åt Oskar och Tindra, så T&F lekte en massa, och Oskar åt & var glad, haha :) Lite roligare nu när han inte bara gråter när han ser mig ;P Lugn kväll. Over and out.

14.4.11

Utelek!

Ohjaa, hela dagen har bestått av att leka utomhus i stort sett. Vaknade snuskitidigt av Fabian, som inte ville somna om trots att han inte sovit klart (han somnade sent igår..) så vi gick upp och efter tillvaknandet blev det scones. Gjort på endast fullkornsmjöl, inte att rekomendera då det smakade lite som.. Ja, lim kanske? Men jaja, åt iaf, orkade inte bry mig. å samtidigt som jag åt på min balkong kom Ulle hit med Oskar, som typ sov hela dagen.. Ja, Oskar alltså! Vi åt klart, så tog Fabian cykeln & U stoppade O i vagnen så gick vi ut. Blev en skön promenad med stopp för lite fotboll sedan i blåa lekparken, vilket var skoj. Fabian fick leka av sig och vi solade lite smått, och Ulle hittade tussilago!!! Jag blev helt glad i magen, häärliga vår!


Tillbaks hemma blev det lunch, sedan hämtade U barnen på dagis och samtidigt kom Poppe hit, så vi åkte till Kumla för o hälsa på hos andra systern, det blev en kanondag! Var ute i lekparken hos dom i flera timmar, skiftade till en annan lekpark och det var skoj! Haha gungade gungbräda med W, snurrade på en sån där karusell med ungarna och klättrade lite, hann till o med en sväng i rutschkanan :) Gungade lite och sen gick vi hem te W för o lånbytas väska, vilket mig blev ett bra lånbyte, för den jag fick låna är kanonsnygg!! Köpte även henes jacka, som hon beskrivit innan i sin blogg som "bebisbajs-färgad" (?) vilket den inte var, den var fin, jättefin faktiskt, ett bra köp!

Väl hemma kom Fia mitt i kvällsmat & sen kort därefter natta Fabian, och såfort det var avklarat runt halv nio kom U hit för ett nytt försök med håret, som idag gav ett tusen gånger bättre resultat! All set for saturday night ;)


Nej, trött så det snurrar i huvudet, bara läsa lite bloggar & stalka på facebook så är jag klar för sängen, god natt!

13.4.11

Hårfärg!


Japps, färgat håret på syster, som dock inte gillade färgen så mkt, så kanske blir det till att göra om. Haha hon har lika knäppt hår som mig, blev inte ens samma färg som på kartongen^^


Lördag löste sig, puh! Fabian får myskväll hos Bosse & vi brudar drar på tjejfest för o fira systeryster hemma hos andra syster vilket kommer bli kanonskoj! Kumla by night, awesome! (Haha, vi får helt enkelt göra draget därborta^^)..


Eftermiddagen spenderades hos U&B, där vi fick käk också (inte ovanligt, tack igen:P) och sedan fick Fabian lite mys härhemma medans jag & U färgade hår & skvallrade.. Vilket påminde mig om lördag: U, glöm inte OTR! ;D hahahahaha! Han somnade fort när jag väl la honom, var tröttis, o så hostar han en hel del så istället för dagis får han följa med mig imorgon, mys! Stanna på Willys åt U också på hemvägen, men det går ju snabbt!


Positivt för dagen var att jag & U provade kläder och testade en klänning (okej, flera..) som jag köpt i julas, som inte passat tidigare.. Men nu sitter den som gjutet! ;) U tyckte den var snygg (och ja, jag älskar att få bekräftelse, men man blir ju såå glad!) så blir den eller den nya på lördag. Kommer bli en toppenkväll, så får vi väl se om man drar sig till stan eller om man blir kvar i Kumla all night long.. Oavsett vilket så hoppas jag på en superbra helkväll med båda bästa systrarna och Jenny :D


Tjohopp!

Grått vid lunchtid..

Och har varit hela morgonen, och kommer säkert vara hela dagen.. Dock gör det mig inte så mkt, hoppas på fint till helgen iaf. Vore najs o kunna vara ute i solen & titta på allt & inget, och kanske gå ner mot skogen om och genom villaområdet bortanför oss, om Fabian känner för en cykeltur. Låter härligt, och känns härligt när man är där, vårat egna desperata runt hörnet ^^



Någon dag i framtiden ska jag också ha en stort, fint hus med fin altan & snygga dekorer vid fönstrena.. Och en trädgård (gärna större än ett frimärke) och ett garage med plats för två bilar (Joo, jag ska vara gift och vi ska ha varsin bil..).. På tal om bilar så drar snart övningskörningen igång, jag längtar lite faktiskt. Tycker om att köra, när det går bra, och nu var det längesen.. Om mpappa läser detta kanske han har något ärende i stan under helgen, och då skulle jag kunna köra honom dit han ska om han orkar och har tid.. Ibland kan det ju dra ut på tiden när jag kör, för jag har en förmåga att lyckas få bilen och dö när det var längesen jag körde.. (Sluta skratta, det kan hända alla!!)..


Iaf ska vi ha tre barn och vara sådär lyckliga och glada som familjer på tv är, och vi ska hålla handen varje dag & ha en inrutad vardag där alla dagar ser exakt likadana ut. Våran semester ska vara planerad in i minsta detalj, och maten ska alltid stå på bordet när min man kommer hem från jobbet, för jag ska bara jobba halvtid så jag hinner med mer tid med barnen, och självklart att passa upp på min man såklart. Jag ska bli en underbar värdinna som skrattar sådär lagom, och pratar aldeles lagom och serverar kaffe utan att spilla i dyra muggar som alla säkert kommer att beundra.. HAHAHA jovisst, säkert..


Låter väl trevligt? Eller inte.. Eller jo, till en början.. Jaja, nog med ord för stunden.. Och nej, jag ska inte jobba halvtid för att passa upp på min man.. HAHA om vi e rika ska jag inte jobba alls XD






Nej, dags o söka jobb! (Man måste ju börja nånstans..)






XOXO

Att drömma..

Hatar att drömma konstigt, speciellt när jag minns det på morgonen, för då går jag och tänker på det hela dagen..

Inatt var det så illa så jag fan inte förstår någonting såhär i efterhand, men vissa bilder sitter kvar. Inte direkt en dålig dröm, men smått förvirrande med massa resor, mååånga resesällskap och helt udda saker vi gjorde.. Och när resan var slut & jag kom hem så bodde vi alla (ingen i familjen hade fått barn tydligen) hemma hos mamma&pappa? Helt skumt.. Och hela drömmen igenom hade jag på mig samma klänning dessutom.. Lustigt.. Det är ingenting jag skulle ha valt i verkliga livet haha..!


Frukostdags här, sen lämna honom och eventuellt gå och träna om jag orkar, men är fortfarande trött. Fast vädret ser ju inte lovande ut, så man får ju helt enkelt göra det bästa av situationen, annars går jag väl hem och sover, vilket inte är så bra med tanke på hurutidigt jag somnade igår liksom.. Man kan inte bara sova, även om det är skönt..!


Nej, kolla hur det går för han & frukosten, han har fått några nya flingor med äppelbitar i, och han tittade väldigt misstänksamt på det innan han började äta :)


XOXO

12.4.11

Allt för dig..

Haha, det låter ju bra, men känner att smöreri inte är för mig.. Efter min viopaus under dagen blev det dagishämtning, sen hem te Jenny&Neo för lek & spel, blev kvar på middag också. Satan så gott! Men nu e ja trött igen..? Blir nog te o sova tidigt.. XOXO

Tröttast i kommun..

Det är nog jag det, iaf just nu.. Känner mig helt slutkörd, vet inte om det är för det varit så mkt nu sista veckorna.. Har iaf tränat, solat & gått en långpromenad idag, känner mig duktig. Hann med en te med U&J förut också, efter jag lämnat på dagis. I eftermiddag blire till o spela lite spel med J&Neo, kan bli skoj, hoppas så iaf, och att Fabian är på humör :) Men tror bestämt att jag måste vila mig lite nu, känner mig nästan snurrig för jag är så trött i huvudet. XOXO

11.4.11

Dålig ide?

Dålig ide my *ss, det enda dåliga i detta är att du verkar ha svårt o komma överens med dig själv.. Ärligt talat, ett råd till folk med dåliga ideer: Skyll inte på någon annan när du väl genomfört den, det blir bara skrattretande i slutändan. Sängen efter en lång dag, insåg nu att det är dags att sluta spekulera och ta dagen som den kommer.. Det brukar leda till att jag får som jag vill, men vem vet, kanske blir jag förvånad.. XOXO

Givande..


Ja, dagen har varit relativt givande, men ja.. I olika mängder för olika saker. Mötena är iaf avklarade nu, skönt. Och eftermiddag/kväll spenderades ute hos mamma där vi eldade, räffsade löv & pinnar samt njöt av vädret. Varit som sommar idag ju, helt underbart!


Har egentligen inte så mkt att skriva.. Eller nee, det var en lögn, men vet inte riktigt vad jag vill dela med mig av..? Mkt blandade känslor som kom nu ikväll. Lättnad, för mötena gick bra.. Men även besvikelse på annat håll. Mycket besvikelse, som jag nog inte kan förklara. Har funderat lite på varför saker inte kan vara lätta.. Nu är det ju kanske så att allting inte är lätt här i livet, men en liten del skulle ju gärna få flyta på lite mer hyffsat iaf.. Saker som borde vara självklara vill jag ifrågasätta, och saker som borde vara naturliga känns krystade.. Kanske strävar jag efter mer där det inte finns? Har ju en lite lätt förmåga att vilja ta hela armen när en hand sträcks fram.. Men har inte sett det som fel tidigare? Jag är intensiv, och gillar att vara nära dom jag tycker om. Det kan lätt upplevas som att jag vill äga (vilket jag kankse vill hahahaha) men alltså.. Dom som vill vara med mig är det.. Och ibland kanske man glider ifrån varandra när man kommer in i olika stadier i livet.. Men när det inte är så då? Är tanken att jag bara ska sitta & vänta på det jag får? Typ nöja mig? Eller finns det mer att få någon annanstans? Jag vet inte.. Verkligen inte alls. Just nu känns allting ruskigt förvirrande.. Speciellt när jag inte känner att jag har något konkret att ta på, utan bara känslan.. Känslan av att ha varit en stand in tills orginalet dök upp liksom. Det måste väl vara fel? Eller?

Speciellt som du ger mig rådet alltför ofta att jag "förtjänar bättre än det jag har", och att jag "kan hitta så mkt bättre" än det jag för stunden vill ha.. Och så känns det som att jag blev lämnad för något annat?! Då förstår jag dig inte. Inte alls. Då har ju du för det första "nöjt" dig med mig, och när du sedan lämnar mig så visar du ju rätt klart att det fanns något som var bättre än mig..


Men kanske, kanske så borde jag helt enkelt inte vänta in dig.. Utan söka något bättre? Kankse är det bara så att jag är lite bättre än dig? Tror vi håller kvar vid den tanken, den kändes mest tröstande just nu.


Imorgon ska Fabian till dagis, jag ska träna, sola & basta. Jag ska helt enkelt njuuuta!


XOXO

God morgon!


Började dagen med att fixa frukost åt plutt, för att sedan sätta mig ner i lugn & ro och läsa Ketchupmammans blogg. Den är rolig & även intressant på sina ställen, ett hett tips för den som vill skratta & fördriva lite tid! (http://www.ketchupmamman.se/)


Dagen ser ut som så att min kära mor kommer hit och passar Fabian ett par timmar medans jag & Mia går på två möten. Inge skoj, men skönt att ha med någon, och skönt att få det avklarat. Nu måste det banne mig bli lite ordning!!


Träna, duscha, äta frukost, detta står först på listan.. Sedan städa av lite innan mamma gör entre, vill ju inte att hon ska få astma av lägenheten *skrattar*


- Jag tar honom, men det blir hos dig, sa mamma igår.

- Visst, men snälla, klaga inte.. Jag orkar inte just nu.

- Nej, vi får väl vara ute eller nått.. Annars får jag väl astma..


Haha what?! Jag råkar faktiskt gilla min lägenhet & mitt sätt att städa den :) Och städa, det är något vi gör ofta, trots att det inte är skoj! På tal om städning så ska jag lägga in vra sängkläder i tvättmaskinen nu.


XOXO

10.4.11

Så f*cking amazzzzing!

Japps, vägning idag, gått ner 28 jävla kg. Helt otroligt. alltså typ två kg sedan sist.. Men förstår ni? 28 kg! HAHAHA hur stor var jag inte innan?:O

Lyssnar på Veronica Maggio och bara njuter av lite godis, som jag verkligen är värd, inte ens lördagsgodis åt jag igår.. Så lätt att jag är värd detta just i denna sekund!

Fortfarande en sjuk känsla.. Jag menar, 28 kg?! Wow säger jag bara, W O W.


Dagen har varit okej.. Tränade imorse, badade, badade lillkott, lunch, hem te syster.. Handla med pappa & mamma. Sedan var Fabian ute medans ja gjorde lite käk åt honom.. Han kom väl in kvart i åtta typ, så har precis lagt honom efter lite tjaffs om tandborstningen.. Men borstat blev det, och gick rätt snabbt ändå :)


Två möten imorgon. Känns tungt, men bra att få det klart. Måste få tag i A också, om inte annat ringer väl hon mig imorgon under dagen liksom.


Längtar till den 16 då vi ska fira U, som blir gammmmmal! ;) Men skoj ska det bli, kan inte bli annat, Kumla by night liksom ^^ haha :)

Och sen 27 båtresa, nice nice ;) Då ska Fabian vara i E-stuna med Cissi&Simon, låter rätt lockande det med. Tror vi ska försöka ta oss dit snart igen, saknar enormt!


Nej, nörda vidare här nu..


XOXO

9.4.11

Haha sömnlös?

Nej nej, inte jag inte.. Vaknade nyss, fter att ha lagt Fabian för tre timmar sen, så jaa.. Nu sitter man här, men är inte sådär överdrivet pigg ändå.

Varit full rulle idag, vaknade, tog en promenad, drack en frukostshake, skyndade iväg till badhuset.. På väg hemåt från det så stannade vi i en lekpark & hade lite mellis ute & lekte litegranna, mys *älska*

Det tog mkt kraft av både Fabian och mig, så väl hemma lagades det lunch och några timmar spenderades vid tvn innan vi gick ut igen.. Efter typ en timma gick jag in & förberedde lite mat, sedan kom Fabian in, åt, gick ut igen och sedan när han kom in runt fem fr kvällen bakade han scones och åt till kvällsis..

Haha sen somnade vi båda två på stört ^^ Dock båda i min säng, så han blir väl kvar där inatt.. Trångt..


Jag tänkte lyssna lite på musik, byta te pyjamas & skriva lite här innan jag lägger mig igen, gjorde lite te också, gott.


Idag har varit en skön dag, skoj o göra något, skönt att solen varit framme. Blåst en del, men satan så fint det varit ändå! Äntligen kanske vädret börjar styra sig litegranna åt rätt håll.. Härligt..


Nej, rastlös, och smått trött, säger jag nu gonatt..


XOXO

8.4.11

Sleepover..


Yes, tanken var att Tindra skulle sova här inatt, men hon ångrade sig i sista stund och resultet blev en helt förkrossad Fabian :( Han grät lääänge när dom gått, för han förstod ju inte varfr hon ville gå hem. Han till och med gav bort sina leksaker till henne i tron om att hon skulle sova kvar här då, och efter dom gått frågade han mig varför hon inte ville sova hos honom för han hade ju varit snäll & delat med sig. Försökte förklara att det inte var därför, men nu tyckte han att jag ljugit, för att hon inte ville vara kvar hos honom fastän han varit snäll. Svårt sådant där :/


Jag lovade honom en sleepover i min säng istället, så just ligger han i min säng & snarkar ^^ Blir mysigt, dock lite trångt haha, har ju bara en 90säng :) Men går bra ändå, vill ju att han ska vara glad! :)


Tindra&U var här på te & grejer, lyssnade lite på musik medans barnen lekte & hade fredagsmys till barnkanalen. Trevligt, trots att vi bor så nära är hon sällan här, men nu flera gånger på en vecka, tror det börjar bli en förbättring :D


Varit vår idag, hääärligt! Mkt blåst, men skönt ute ändå, så vi promenerde till U i förmiddags & lekte ute på gården med henne & barnen, sen hem, lunch, vårdcentralen sen hem igen och äta mellis, leka lite, middag sen kom ju som tidigare nämnt U&T.


En bra dag med andra ord.


XOXO

7.4.11

Men seriöst!?!

Vem fan har så lite eget liv, så den på fullaste allvar anmäler min blogg till Facebook som något med stötande/kränkande innehåll så jag inte kan länka skiten? Ibland är folk bara för mkt. Om du nu inte gillar mina åsikter, så sluta läs. Ett litet råd bara liksom.. Blir fan förbannad på riktigt, är ju helt absurt! Avreagerar mig med musik, som alltid, men känner inte att det har den verkan det borde, är bara mer arg för varje minut som går. Känns som denna vecka bara kan bli bättre nu, men det är väl att hoppas för mkt..


Fanfanfanfanfanfanfan.. Inte så moget, men FAAAAAAAAAN vad jag är sänkt just nu. Så mkt som händer på samma gång, så upp & leka lycklig på morgonen, för att kunna orka med dagen.. Gasch, blir tokig.. Kan någonting gå min väg just nu så vore det bra om det hände nu.

Trött på allt som sades på mötet & dess följder, trött på folk som inte kan sköta sitt eget liv istället för att lägga sig i mitt, trött på folk som ignorerar mig när jag inte förtjänar det, trött på att veta att jag har rätt men ändå blir ifrågasatt, så förbannat trött på en viss person som beter sig som att jag begått en dödssynd och bör straffas med tystnad när jag hade skoj, och jag vet att du med hade rätt skoj. Iaf just då..

Trött på att det finns folk som bara är ute efter att förstöra, trött på att man måste vara så ihärdig för o få ett jobb, blir även less på svälten i afrika & krig.. (Ja, bara för o inte verka egocentrerad liksom^^).. Haha fast varför låtsas, det är ju den jag är.

Den som inte gillar det behöver inte vara i min närhet, eller återigen: sluta läsa min blogg..


Jaja, känner mig trött på o klaga, finns de som har det värre. Lite Veronica Maggio följt av sngen, hoppas på mer sömn ikväll.


XOXO

Och livet går vidare.

Jag ger inte upp. Hade det varit tänkt så hade jag gjort det för länge sedan, långt innan detta besked nådde mina öron. Sov dock inget vidare inatt, somnade runt halv fem-fem och vaknade av mardrömmar efter bara en blinkning kändes det som.. Sex var Fabian pigg igen så bara o rulla ur sängen. Huuuaa mig så trött jag varit idag!


Kraftig värk i vänstra äggstocken, så jag knappt kan stå upp, än mindre röra mig (eller vad det nu är, jag är ju ingen expertdoktor direkt, men därikring iaf) men ska ringa vårdcentralen för en tid direkt imorgon bitti, bara att härda ut natten tills vidare!


Nyss lagt Fabian, som varit supergullig idag, lekt & fixat och haft sig. Haha han lånade min hårtork idag, häärligt :) Och så målade han naglarna (okej, men han bor ju med bara mig, så det är inte så konstigt som det låter^^) själv, han börjar bli stor :)


Idag bakade vi pitabröd, stekte kycklingfile i bitar & gjorde en jättegod dressing och salla att ha i. Blev supergott måste jag säga, känner mig lite stolt :) Fabian hjälpte till, men han åt mest degen om ja ska vara ärlig så till slut skickade jag ut honom ur köket :P Annars hade det nog inte blivit några bröd haha!


Nu ska jag slå på lite musik, njuta en stund, ringa ett samtal jag lovat & sedan försöka krypa till sängs med en värmedyna som sällskap. Hett haha.


XOXO

6.4.11

Sviken?

Ja, tror det är så det känns, ni vet i magen. En klump som inte försvinner.. Är inte hungrig, inte sugen och det bara ändå känns som ett hål, som har en vägg runt sig, så det blir just en klump.. Fylld med ingenting..


Förbannar systemet i samhället, och känner mig extremt maktlös. Är det för jag är ensamstående detta händer? Eller för att jag är en relativt "ung" mamma? Eller hade jag bara dåligt omdöme när jag bosatte mig här? Vill inte tro att något av påståendena stämmer, allra minst det sista, men tvivlen gnager i mig. Vet iaf att det inte är såhär det borde gå till.. Såhär borde det inte få vara!


Är otroligt glad iaf att jag har folk som kan förklara, diskutera & hjälpa mig i just denna situation, annars vet jag inte om jag hade orkat mig igenom resterande av eftermiddagen.



. . .


Nog om det, inget jag kan ändra på iaf, och vill inte ha en massa kommentarer eller råd eller frågor om detta, var bara mest tvungen att få ner i skrift, och min personliga almenacka är full av anteckningar & noteringar på saker jag måste ta tag i, och göra inom ett par dagar. Livet är inte alltid härligt, men man får ta motgången på bästa sätt. Just nu är det att vara praktisk, att fixa det som fixas behövs. Städat med, mest för att hålla tankarna borta, diskat, plockat, tvättat, hängt tvätt, dammat & skurat handfat & badkar & grejer.. Lekt med bilar ihop med Fabian, och hans nya kletiga leksak han kastar i taket så turas vi om att fånga den när den ramlar ner. Imorgon är det ytterligare ett tandläkarbesök, hoppas för allt i världen att det går bra, men det gör det nog för han är så duktig min son! *älska* Innan tandläkaren har U lovat Fabian att hon ska ta med barnen hit en stund, kan vara skoj för dom att leka lite :)


Fan, försöka sova.. Tror inte det går, för jag känner mig ensam, kränkt & så fryser jag också, fastän det inte är kallt.. Eller ja, jag fryser fast jag inte fryser, det hör nog ihop med den konstiga känslan i magen. Fy fan, för o ha varit en riktigt bra dag, så har den verkligen varit krävande på andra sätt. Förbannat. Förbannat, förbannat, förbannat! Insåg att inlägget fortsatte i samma anda som det började, så nu lägger jag ner för kvällen, iaf här.


XOXO

Blodgivning.

Japps, idag, så ska snart, eller ja, om ett tag, lämna Fabian i dagis för o gå en promenad, äta min frukost & sedan ta bussen till USÖ. Känns ju bra, dagens goda gärning haha.. Sedan möte i eftermiddag, får väl se vad det nu handlar om eftersom ingen verkar nåbar eller kunna ge ut information till mig.. Lustigt, trodde ju det var mig & min son det handlade om?! Jaja, sånt löser sig väl också i guess.. Fabian äter fil med banan.. Intressesmurfen kör en happydance nu va? XOXO

5.4.11

Eskilstuna!


Japps, Fabian sov hos syster så jag kunde åka med på deltagarmöte med Nuevo, går visserligen inte där men gillar folket & min Pärla var ju med såklart! :)


Dagen var faktiskt ruskigt bra, om än stressig. Fick bråttom redan på morgonen då jag insåg att bussen gick 10 minuter tidigare än jag först trott (okej, slarv att inte se efter kvällen innan) så fick hälla i mig min shake och slänga på mig kläder för att rusa iväg. Mötte upp pärlan på våghus & sedan mötte vi upp Mia & Liselott på södra station för att åka. Blev givande måste jag säga, och lärorikt.. Det var faktiskt väldigt skoj att se hur mycket mina tankar ändrats sedan jag började där, tills idag. Synen på mig själv, min förmåga, mina drömmar & hur man uppnår sina mål.


Bara förmågan att tänka framåt utan att få panik är helt underbar, och något jag insåg jag borde uppskatta mer. När jag började där hade jag panikångest & var deprimerad, och vissa dagar klarade jag inte av att gå utanför dörren, att svara i telefonen eller ens att hämta/lämna Fabian på dagis. Då var det tur att jag hade underbara vänner & en härlig familj som hjälpte mig, men att få hjälp att må bättre är svårt att ta. Vet att jag i början inte ens förstod vad de menade när de sa att jag var "dålig" och att jag måste börja jobba med mig själv för att ta mig vidare och orka med vardagen, för allt jag ville var ju att få ett jobb.. Trodde jag. Tänk vad fel jag hade.. & tänk vilken tur jag (och alla andra som får hjälp på ett eller annat sätt) hade, och vilken tur jag har som fortfarande kan prata med dessa människor, besöka dem & få samtal/mejl från dem som visar att dom bryr sig om mig och min livssituation. Det värmer ända in i själen kan jag lova, bara ett par rader säger så mycket, och hjälper så mycket.


Det var inte ett mirakel att bli satt på en sysselsättning, men det känns lite som ett mirakel när jag tänker tillbaks. Allting jag har åstadkommit under senaste året. Jag har jobbat med min självkänsla, jag har funnit tro på mig själv. Jag har insett att man inte mår bättre av att hetsäta och att man genom övningar kan lindra panikångest när man verkligen tror att kroppen ska gå sönder inifrån. Jag lärde mig att, efter ett par flera försök, det inte är så hemskt att visa att man inte alltid är glad, och att man inte ska vara rädd för att be om hjälp. Men viktigast för mig var ändå att lära mig lyssna på andra. Att ta in råden de gav mig, som hjälpte mig att komma vidare. På köpet kom ju även motion och råd om kost & hälsa, så jag idag stolt kan erkänna att jag gått ner 27 kg, och jag har klarat det själv. Ingen annan kan träna åt mig, ingen annan kan äta åt mig, men jag kan själv lyssna på råd & tips och göra något utav det.


Minns hur jag ringde L i panik och hon fick prata med mig hela vägen till dom efter ett par dagars frånvaro (jag ville inte gå ut), för jag inte vågade gå på bussen. Jag skojar inte, bara att gå ut genom dörren kändes som en utmaning. Att gå ner för trappen tog min anda och väl i busskuren darrade jag så mkt så jag knappt kunde slå nummret.. Men på bussen kom jag (okej, visserligen en senare än jag borde tagit, men jag gick på) och fram kom jag. Utan att något hemskt hände..


Dagar man har då man känner att ingenting fungerar som det borde, det är väl svårt för alla, men efter en kurs som handlade om tanken kraft och hur man kunde ändra sin tankegång känns det inte lika svårt, även om alla har dåliga dagar. Jag har det fortfarande, rätt ofta ibland haha, men poängen är den att dagen efter har jag förmågan att tänka framåt igen, försöka mig på att se framåt, och det går.


Just i dagsläget kan jag ju erkänna för mig själv att planen om min framtid inte riktigt gick så som jag tänkt mig angående detta år, men jag har så otroligt lång tid på mig. Jag kanske inte kan göra allt jag vill, inte ens hälften, just nu, men att se framåt är det viktigaste.


Nej, nog för idag, men vill flika in att jag iaf är dödstrött efter en dag som varit riktigt bra!


XOXO

4.4.11

I'm on fire..

Med Bruce Springsteen, bra. Nyss avklarat ett spinningpass och därefter blev det bastun, hääärligt! Ska ta mig en promenad med Cajsa & prata lite, Fabian är ju inte hemma ändå så. Lika bra och bli trött så jag somnar fort, och kan vara skönt med lite luft också efter den svettiga lokalen. Hmm, så mkt intressant jag skule kunna skriva om, men inget som orkar skrivas ner, och inget som är intressant för er läsare ändå (HAHA som att jag brukar skriva om viktiga saker eller?:P).. Nej, promenad.


XOXO

Avklarat.

Japps, mötet klart, och jobbsökningen likaså. Förbereda lite inför att pltt kommer från dagis nu då :) Ikväll sover han hos min snälla syster, för jag ska med Nuevo imorgon till E-stuna, kan vara trevligt. Ikväll blire träna, orkar inte gå iväg nu och behöva stressa, kan jag gå senare istället. XOXO

Ny vecka..

Drömde så jävla sjukt idag så jag vettefan om det var värt o sova.. Lyxen var iaf att jag vaknade fre Fabian, så hann ligga & dra mig säkert en timma. Nu är det frukost för honom medans jag kläer på mig lite varmt, ska ut på en promenad innan jag går hem & gör mig klar för mötet. Ringa Nils med sen, tror han också är på stan då, kan man ses en snabbis. I eftermiddag vet jag inte vad det blir mer än att söka jobb. Segt men ett måste. Haha, såå härligt med måsten ^^ Nej, inge mer för stunden. XOXO

3.4.11

Så var helgen slut..

Och jag är nöjd. Trött, men nöjd. Allting har gått bra, har varit hur lungt som helst mellan mig & Fabian och vi har haft så skoj! Idag var vi lite barnvakt åt Rasmus & Oskar, vilket gick skitbra. Hemvägen tog dock lite längre tid än tänkt, men vi hade ju inte bråttom så gjorde inte så mkt. Nu sover plutten efter mkt om & men, och Cajsa har nyss gått hem. Har skvallrat av oss lite efter fredagen haha, det var skoj ^^ Just nu sitter söta Sandra & skickar över kort från bowlingen hon tog, vilket är skoj. Haha men satan så inte snygg man kan vara när någon tar kort o man inte vet det, jag har ju hållning som en påse potatis!!! :O Måste skärpa mig haha! Sitter o lyssnar på musik och funderar lite.. Var en konstig helg på många sätt också, trodde jag visste något, så visste jag tydligen helt fel & plötsligt blev jag aningen förvånad, fast jag innerst inne inte blev förvånad. Så förvåningen ligger nog i att jag hela tiden visste, men bara inte ville inse det. Fattar ni? Lustigt, haha, men så är det ibland. Den dagen man slutar förvånas kommer det nog bli tråkigt o vakna dag efter dag. Man lär sig ju alltid något nytt.. Nej, försöka sova, trots att vi hade sovmorgon imorse, har möte imorgon så måste iväg i hyffsad tid. Sov gott alla! XOXO

Musiken.


En så stor del av en människas vardag. Den kan påverka humöret, liva upp stämningen, det kan vara socialt och man kan ha det när man är ensam. Jag skiter fullständigt i vad folk lyssnar på egentligen, men nu på förmiddagen städade jag och drog upp volymen på radion (då Fabian satt vid tvn och absolut inte lät mig spela musik i vardagsrummet) och just då var det mix megapols 20-i-topp-lista. Och jag bara undrar; vem faan är det som röstar på denna lista?!? Fanns flertalet riktigt bra låtar, dom låg på runt plats 10-15 någonstans, och ettan var typ värsta sega Robyn-låten eller nått. Haha, jag trodde det skulle vara något bra, men icke då! Så där blev man besviken.


Fabian sopv länge, ända till tio, helt slut efter gårdagen :) Så nu på morgonen har jag städat, diskat & slängt i en maskin tvätt.. Jag var också utvilad när jag vaknade, och bakfyllan var borta, lucky me. Ska förbi hos syster lite senare för att vara lite barnvakt, dom skulle iväg. Kan bli skoj, får Fabian leka lite också! :) Men just precis nu ska jag sätta på lite BRA musik i köket och skriva litegranna, planera min vecka och sånt. Ha en fin dag! <3


XOXO

2.4.11

Helgen.



Helgen har varit bra. Utgång fredag med massa trevligt folk, dock lite segt idag, men det var det värt! Idag var det barnkalas, Tindra har ju blivit stora tjejen, 6 år :)Kvällen spenderades på strike, vilket var superkul, med massa folk och Fabian skötte sig sååå bra! Allting gick över förväntan, utom möjligtvist mitt usla spelande haha ^^ Fabian träffade massa nya kompisar där och han hade så himla roligt, och jag är jättenöjd! Nu sover han, kom hem för bara en liten stund sen så han ar helt slut, och jag är också trött så måste nog sova. Men ja, kortfattat så är jag supernöjd med helgen helt enkelt. Sov gott!



XOXO

1.4.11

Skål gott folk!

Fabian är på myskväll hos syster&familj, jag har precis sminkat klart mig. Klänningen på och bara håret kvar nu, men ville hinna dricka lite vin till bra musik först. Haha är på så strålande humör idag! Tror kvällen kan bli aningen stressig dock, men det får gå iaf. Huvudsaken är att vi kommer in, dansar och har riktigt skoj! Denkan ska med, wohooo! ^^ Kommer bli klockrent! XOXO

Drömmar..

Är så konstiga, drömde så sjukt inatt så jag vet att jag "försökte" vakna flera ggr men lyckades inte.. Det var inte en äcklig dröm, men så himla olustig :/ Usch. Vi har nyss gått upp, Fabian äter frukost sen blire väl dagis. Ska på möte idag så lika bra o komma iväg. Ikväll har lillkott myskväll med Tindra, och jag ska gratta CJ, trevligt! Blir nog en hel del vin på det också, haha, härligt :) Får väl se vad kvällen erbjuder helt enkelt. Fan, hatar att du är den förståndiga av oss två! XOXO